Laser alexandrite Candela

Εμπειρίες

Το καλύτερο λέιζερ που έχω κάνει ποτέ. Τα αποτελέσματα είναι εμφανή από την πρώτη συνεδρία. Τα κορίτσια του λέιζερ είναι καταπληκτικά και δίνουν απόλυτη προσοχή στον πελάτη. Ειδικά, η Μαρία Ηλιοπούλου είναι υπέροχη στο λέιζερ! Τα πάντα γίνονται με ιδιαίτερη προσοχή και καθαριότητα.
Γεωργία Σ.
Ξεκίνησα το λέιζερ σε μπικίνι και πόδια τον Απρίλιο του 2019 και ήδη μέχρι τον Αύγουστο τα αποτελέσματα ήταν τρομερά. Η θεραπεία συνεχίζεται και τα αποτελέσματα γίνονται όλο και καλύτερα. Δεν σκέφτομαι πια ότι πρέπει να ξυρίσω τα πόδια μου για να βάλω σορτσάκι το καλοκαίρι. Η συνεργασία με το Ιάτωρ & τις υπεύθυνες κοπέλες για το Laser είναι εξαιρετική.
Σταυρίνα Σ.
Είναι απ’τα καλύτερα κέντρα που έχω επισκεφτεί. Πρόσχαρες, γλυκές & ευγενικές κοπέλες, πολύ εξυπηρετικές, ωραίες τιμές, ωραίος χώρος, τέλεια δουλεία και αποτελέσματα.
Βασιλική Α.
Το προσωπικό άψογο και πολύ ευγενικό. Η θεραπεία αποτελεσματική σε γενικές γραμμές από όλα τέλεια. Ευχαριστώ.
Βασίλης Θ.
Έχω δει βελτίωση στην περιοχή του μπικίνι και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη τόσο από το προσωπικό, όσο και από την επικοινωνία όταν χρειάζεται!
Μαρίνα Α.
Πάρα πολύ καλή εξυπηρέτηση. Αποτέλεσμα στις 2 επισκέψεις. Ευγενικό προσωπικό. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Άννα Α.
Η θεραπεία Laser με έχει αφήσει πολύ ευχαριστημένη, τόσο λόγο του αποτελέσματος όσο και λόγο συνεργασίας. Οι κοπέλες είναι πολύ εξυπηρετικές, προσεκτικές και με πολύ διάθεση και προσωπικό ενδιαφέρον για την πορεία της θεραπείας.
Ιωάννα Κ.
Εξαιρετική, χαλαρωτική εμπειρία από την πολύ προσεκτική θεραπεύτρια-αισθητικό Μαρία. Ευχαριστώ θερμά για την προσοχή που έδειξε.
Νάντια Τ.
Οι υπεύθυνες του laser είναι πολύ φιλικές και εξυπηρετικές. Γνωρίζουν το αντικείμενο με το οποίο ασχολούνται, ενδιαφέρονται για τους πελάτες και είναι πρόθυμες να βοηθήσουν.
Κωνσταντίνα Φ.
Είμαι πολύ ευχαριστημένη από την εμπειρία μου στο Laser. Η εξυπηρέτηση είναι άψογη από όλους το προσωπικό. Υποδειγματική συμπεριφορά του ατόμου που μου κάνει το Laser και πολύ φιλικό περιβάλλον.
Δανάη Α.
Είμαι πολύ ευχαριστημένη από το Ιατρείο σας και από τα κορίτσια. Δεν έχω παράπονο. Τα αποτελέσματα που μου εγγυήθηκαν είναι έτσι ακριβώς.
Μαρία Τ.
Ευγενικό προσωπικό και καταπληκτικές υπηρεσίες. Σίγουρα θα το συνιστούσα και σε όλους.
Αντώνης Σ.
Η εφαρμογή του λέιζερ γίνεται συστηματικά στα σημεία που με ενδιαφέρουν για αποτρίχωση. Οι κανόνες υγιεινής τηρούνται επαρκώς. Η συνεργασία με τις κοπέλες είναι άριστη. Γενικά είμαι ικανοποιημένη από τη μέθοδο λέιζερ που χρησιμοποιείται σε σύγκριση με άλλες μεθόδους αποτρίχωσης που είχα δοκιμάσει στο παρελθόν.
Μαρία Τ.
Εξαιρετικό προσωπικό, καταρτισμένο και πάντοτε φιλικό. Βρίσκω πάντοτε ημέρα και ώρα που με εξυπηρετεί για την συνεδρία. Η κοστολόγηση είναι σε λογικά πλαίσια και σύμφωνα με τις τιμές της αγοράς. Όσο για την θεραπεία είμαι ευχαριστημένος και θα συνιστούσα και σε άλλα άτομα να την δοκιμάσουν. Ευχαριστώ.
Κωνσταντίνος Β.
Οι υπηρεσίες είναι εξαιρετικές
Τα κορίτσια ευγενικά
Υπάρχει συνέπεια
Ο χώρος άνετος και όμορφος
Δήμητρα Γ.
Άψογη εξυπηρέτηση σε όλα τα επίπεδα. Η θεραπεία μου laser είναι ανώδυνη και αποτελεσματική. Είμαι πολύ ευχαριστημένη και ευχαριστώ για την συνεργασία.
Μαρία Π.
Είμαι αρκετά ικανοποιημένη από την εξυπηρέτηση στην Ιατρική Μονάδα. Τα αποτελέσματα της θεραπείας είναι ήδη ικανοποιητικά αν και ακόμα δεν την έχω ολοκληρώσει. Είμαι πολύ ευχαριστημένη από το προσωπικό, τόσο στη γραμματεία, όσο και κατά την θεραπεία. Οι χώροι είναι προσεγμένοι και φιλόξενοι.
Καλλιρρόη Φ.
Κάνω συνεδρίες λέιζερ για αποτρίχωση και έχουν πολύ καλά αποτελέσματα.
Μαρία Χ.
Ήταν μια εξαιρετική εμπειρία, η κοπέλα ήξερε πολύ καλά την δουλεία της και ήταν ευχάριστη και πολύ ευγενική.
Ειρήνη Ν.
– Φιλικό προσωπικό
– Άμεση εξυπηρέτηση
– Προσωπικά η θεραπεία laser έχει άμεσα και εκπληκτικά αποτελέσματα.
Αθηνά Σ.
Κάνω χρήση εδώ και 1,5 χρόνο των υπηρεσιών αποτρίχωσης και τα αποτελέσματα είναι θεαματικά.
Ο συνδυασμός τόσο των προσιτών τιμών όσο και της άψογης εξυπηρέτησης με βοηθούν να συνεχίσω.
Το συνιστώ ανεπιφύλακτα! Ευχαριστώ!
Βάνα Τ.
ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΠΙΚΙΝΙ ΠΡΙΝ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΚΑΙ ΓΑΜΠΕΣ. ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΤΙΜΗ.
ΦΙΛΙΚΑ ΕΛΕΝΑ
Γεια σας, θα ήθελα να σας εκφράσω την γνώμη μου για το πόσο πολύ ευχαριστημένη είμαι από την εξυπηρέτηση σας και το άψογο αποτέλεσμα της δουλειάς σας.
Σας ευχαριστούμε πολύ! Συνεχίστε έτσι!
Ιωάννα Γ.
Πολύ καλή εξυπηρέτηση, σχετικά γρήγορα αποτελέσματα, οργανωμένοι, σχετικά οικονομικά πακέτα.
Με εκτίμηση
Α. Μ.
Σε ένα όμορφο και ζεστό περιβάλλον, με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα είναι πια παρελθόν.
Πολύ ευγενικό προσωπικό και τιμές για όλα τα πορτοφόλια.
Σας το συστήνω ανεπιφύλακτα.
Γιώτα Ξ.
Έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη από την εμπειρία μου στο laser, έχω δει άμεσα αποτελέσματα, με πολύ ευγενικό και εξυπηρετικό προσωπικό.
Το έχω συστήσει και σε φίλη μου, και λόγω των πακέτων και λόγω των προσφορών του.
Ευχαριστώ/Regards
Α. Σ.
Έρχομαι στο Ιάτωρ από το 2017 (παλιότερα λεγόταν NK Clinics). Η ποιότητα των υπηρεσιών στην αποτρίχωση, όπου έχω κάνει, είναι εξαιρετική. Οι χώροι, ειδικά στο νέο ιατρείο στο Μαρούσι, είναι επίσης εξαιρετικοί, άνετοι, σύγχρονοι και καθαροί. Πάνω από όλα όμως με επηρεάζουν οι άνθρωποι κι έχω μόνο καλά λόγια να πω για τον επαγγελματισμό τους και την ευγένεια τους. Η κα Κωνσταντίνα Ναλμπάντη είναι η αισθητικός με την οποία συνήθως κάνω την αποτρίχωση και είναι μία ασφαλής, άνετη και ξεκούραστη διαδικασία με ανθρώπινο χαρακτήρα και επικοινωνία. Πάντα υπάρχει χώρος βελτίωσης σε υποδομές, παροχές, εμπορικά πακέτα, εξοπλισμό, κ.λ.π. και είμαι σίγουρος ότι έχοντας τέτοιους ανθρώπους, η επιχείρηση μπορεί να αναπτυχθεί βιώσιμα σε γερές βάσεις. 
Ροδιανός Α.